Afspraak maken

Wij zijn als tandvleesspecialisten een verlengstuk van de zorg en aandacht die u in de algemene tandartspraktijk krijgt. Voor een behandelingstraject bij ernstige tandvleesproblemen kunt u na een verwijzing van uw eigen tandarts of mondhygiënist bij ons terecht. Een verwijsbrief helpt bij de overdracht.

Maakt u zich zorgen om de conditie van uw tandvlees, dan bent u voor meer informatie bij ons aan het juiste adres. U kunt dan een afspraak maken voor een “second opinion”. De gegevens met onze bevindingen sturen wij met uw toestemming door naar uw tandarts en/of mondhygiënist. Hij of zij blijft dan altijd op de hoogte. Dat voorkomt misverstanden en verwarring.

Binnen een praktijk voor parodontologie wordt niet hetzelfde werk gedaan als bij uw eigen tandarts (zoals het beoordelen van de conditie van de tanden en kiezen en het zondig maken van vullingen, kronen, bruggen en protheses of het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen e.d. Regelmatige gebitscontroles bij uw huistandarts blijven daarom van belang.