Ervaringen van patiënten

Sommige patiënten kijken op tegen een bezoek aan de parodontoloog uit angst of onwetendheid. Hieronder vindt u ervaringen die door bezoekers van deze website met ons gedeeld zijn. Wellicht kunnen deze voor u van betekenis zijn.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van een ervaringen die u hier leest, raden wij u aan contact op te nemen met een tandvleesspecialist.

 • Bericht geplaatst door:
  C.H.J. Roggeveld
  Raalte

  Bericht geplaatst op:
  24 oktober 2016

  “een menselijke behandeling”

  Als ik wist dat een behandeling ook zo kon gaan was ik veel eerder naar de parodontoloog gegaan. Duidelijke uitleg en er werd echt geluisterd. M'n tandvlees is wel teruggetrokken, maar het voelt echt goed.

 • Bericht geplaatst door:
  A. Arend
  Monster

  Bericht geplaatst op:
  10 september 2016

  “begripvol met goede uitleg”

  Ik had een zéér ernstige vorm van parodontitis. Behandeltraject was een lange weg. Was daar ook voor gewaarschuwd. Eerst behandelingen mondhygiëniste, daarna antibioticum kuur, daarna alsnog de nodige flapoperaties. Deze zijn uiteindelijk erg goed aangeslagen. Een pluim voor de behandelende parodontoloog en mondhygiëniste. Ik was erg bang, maar zij waren erg begripvol, met een luisterend oor en een goede begeleiding en uitleg.

 • Bericht geplaatst door:
  U. van Wijk
  Wateringen

  Bericht geplaatst op:
  1 september 2016

  “Uitstekend, zonder meer aan te bevelen”

  Inmiddels 6 jaar geleden door de paradontologe vakkundig behandeld voor parodontitis: sinuslift, botopbouw en implantaten. Werken in een moderne praktijk, fantastisch en vakkundig team, persoonlijk, vriendelijk, goede uitleg. Nu jaarlijks een controle behandeling en 4x per jaar mondhygiëniste.

 • Bericht geplaatst door:
  K.J Hartsuiker
  Wijk bij Duurstede

  Bericht geplaatst op:
  21 juli 2016

  “Uitstekend”

  Perfecte behandeling, goede informatie. Kortom: Uitstekend resultaat.

 • Bericht geplaatst door:
  C Jacobi
  Kampen

  Bericht geplaatst op:
  5 mei 2016

  “nu eindelijk van de klachten af en een stuk fitter”

  Na doorverwijzing door eigen tandarts bij de parodontoloog terechtgekomen. Na uitgebreide behandeling is de toestand van mijn gebit nu weer redelijk stabiel.
  Fantastisch team, met veel aandacht voor de patiënt. Ben zeer tevreden over het gehele behandeltraject.